Кошик порожній
Каталог

Вишивальні машини

Машини для вишивання доповнять ваше виробництво

З давніх-давен вишивка прикрашає дорогі та ексклюзивні речі. Ще кілька століть тому це була кропітка ручна робота майстринь.

В час технічного прогресу, в роботі масштабних фабрик та цехів складно вручну прикрасити вироби вишивкою, тому використовують вишивальні машини промислові Львів. Це спеціальне обладнання повністю імітує ручну техніку нанесення візерунку хрестиком, гладдю, стрічками, пряжею.

Для чого використовують

Вишивальні машини для промисловості забезпечують дуже плавний хід, високу якість стібків навіть під час максимального навантаження на них. Придбавши таке професійне обладнання ви отримаєте:

  1. кольорову насиченість малюнку, через використання багатоголкової конструкції;

  2. максимальну швидкість роботи;

  3. автоматизоване виробництво;

  4. великий асортимент вишивок;

  5. значний прибуток.

Це лише незначна кількість плюсів, які клієнт отримує після придбання професійного обладнання для вишивки в профільному магазині Euro-Sewing.

Як не помилитися з вибором

Через те, що асортимент обладнання для машинної вишивки дуже різноманітний, час від часу клієнти стикаються зі складностями вибору. Для того, щоб полегшити цю справу необхідно враховувати такі характеристика машинки:

  • виробника та модель;

  • кількість голок;

  • кріплення та надійність фіксації п’ялець, їх розмір;

  • якість кінцевого результату вишивки;

  • яким способом отримана графічна інформація переноситься на комп'ютер;

  • з якою швидкістю машинка наносить вишивку;

  • надійність;

  • гарантійний термін експлуатації.

Підготувавшись перед тим, як купити вишивальний верстат у Львові, та врахувавши зазначені критерії, обрати саме ту машинку для вишивки, яка потрібна вам, буде набагато простіше. Обирайте професійну техніку у нас та насолоджуйтесь її використанням.